Verzenden

Verzending & Bezorging

 

Minca's Wereld  en DHL for you en Post.NL

 

Het tarief voor het versturen van een pakket met DHL For You bedraagt € 4,95  voor het bezorgen binnen Nederland .Pakketten die door de brievenbus passen worden bezorgd door Post.NL Hiervoor wordt een tarief van €3,- gerekend, Pakketten die door de brievenbus passen worden bezorgd door Post.NL Hiervoor wordt een tarief van €3,- gerekend. De kosten voor bezorging worden automatisch opgeteld bij uw rekening als u bestelt. 

DHL For You hanteert een bezorgtermijn van circa 2-3 werkdagen. Zij leveren tussen 12:00 uur en 18:00 uur op het opgegeven adres. Indien er op het opgegeven adres niemand aanwezig is om de zending in ontvangst te nemen en aflevering bij de buren ook niet mogelijk is, zullen zij nog 3 afleverpogingen doen. Hierna zal het pakket retour gezonden worden aan Minca's Wereld.


Zodra wij de zending bij DHL For You of Postnl hebben aangeboden, sturen wij u een bevestigingsmail met vermelding van de barcode uitgegeven door DHL For Youof Post.NL. Met deze code kunt u uw zending volgen via de website van DHL For You  of Post.NL

Minca's Wereld vertrouwt op DHL FOR YOU  en Post.NL om uw bestelling bij u te bezorgen.

Heeft U nog vragen?

Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice:
info@mincaswereldshop.nl

© 2012 - 2018 Het Faire Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie