metalen sfeerlichten en beesten

Metalen sfeerlichten  van Serna Bali, Indonesië) 

De metalen sfeerlichten zijn afkomstig van het Indonesische eiland Bali. De producten worden gemaakt door een familiebedrijfje dat gevestigd is op het platteland, ruim 2 uur rijden van de hoofdstad Denpasar.

 De eigenaar runt samen met zijn vrouw zo’n 20 medewerkers, waarvan het merendeel vrouw is. De vrouwen zijn verantwoordelijk voor de afwerking van de producten, zoals het verven en schuren. De mannen nemen de daadwerkelijke productie voor hun rekening, zoals het snijden, lassen en solderen.

Door de afgelegen locatie geeft het bedrijf werkgelegenheid aan de mensen op het platteland. De eigenaar wil dan ook graag zijn bedrijf uitbreiden, zodat hij meer mensen werk kan geven. Om deze reden ondersteunt Sarana hem in het versterken van zijn productie capaciteit. Ook proberen we zijn kennis van de westerse markt te vergroten, door middel van organisatie adviezen, het ontwikkelen van nieuwe designs en het aanleveren van westerse trends. 

Op deze manier is producent zélf in staat zijn toekomstkansen te verbeteren!

 • metalen sfeerlicht owl spread wings
  metalen sfeerlicht owl spread wings

  De kleurige uil is gemaakt van metaal. In de buik kan je eenwaxinelichtje plaatsen. Het licht schijnt door de gaatjes en geeft een mooie sfeerverlichting. De uil is gefabriceerd in Indonesië.

  Merk: Sarana

  € 27,95
 • metalen sfeerlicht owl brown/yelow/red
 • metalen sfeerlicht toekan rood/blauw/groen/geel
  metalen sfeerlicht toekan rood/blauw/groen/geel

  Deze mooie kleurige toekan is gemaakt van metaal. Het is een theelicht. Door de vleugel op te tillen kan je een waxinelichtje plaatsen in de buik van de toekan. Het licht schijnt door de gaatjes die met mooi zijn afgewerkt met een…

  € 27,95
 • kakatoe paars small
  kakatoe paars small

  Deze kakatoe is gemaakt van metaal. In de buik kan je een waxinelichtje plaatsen (door de vleugel op te tillen). Door de gaatjes schijnt het licht gezellig de kamer in.

  Merk: Sarana

  € 23,95
 • kakatoe paars mint blauw middle
  kakatoe paars mint blauw middle

  Deze kakatoe is gemaakt van metaal. In de buik kan je een waxinelichtje plaatsen (door de vleugel op te tillen). Door de gaatjes schijnt het licht gezellig de kamer in.

  Merk: Sarana

  € 27,95
 • waxinelicht teckel
  waxinelicht teckel
  € 22,50
© 2012 - 2018 Het Faire Schaap | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.